23 november 2021

Het is niet gemakkelijk in coronatijd... maar ik ben ontzettend blij dat het toch gelukt is! Broer en zus nu beiden Nederlands Kampioen! Freule met precies 27 maanden en broer Baron met 30 maanden Nederlands Kampioen! 

7 novemer 2021

30e Internationale Dog Show Bleiswijk

Baron van Erve de Rieste, open klasse, 1U, beste reu, CAC-CACIB, Best of Breed

6 november 2021

29e Internationale Dog Show Bleiswijk - Holland Cup

Marrondales India, veteranen klasse, 1U, beste veteraan, Veteran Winster 2021

29 februari 2020

Wat een dag! Vandaag naar de Internationale Martini Dogshow geweest met Baron en Freule van Erve De Rieste, beiden voorgesteld in de jeugdklasse, beiden zijn nu net 9 maanden oud.

Baron v. Erve De Rieste behaalde 3 U en Freule behaalde 1 U, Beste Jeugdhond, BOB, BIG1 en BIS4!!! Een waanzinnig mooi resultaat waar we heel erg trots op zijn!

10 juni 2019

Goed nieuws, vandaag is op de Pinkstershow in Venray de vader van de puppen, Bartolo vd Mibaf's Hoeve, definitief Nederlands Kampioen geworden! Daar zijn wij blij mee!

7 mei 2019

Noa heeft vier prachtige pups gekregen! We zijn er heel erg blij mee! Er zijn 3 reuen en 1 teefje geboren. De reutjes zijn beschikbaar, het teefje blijft bij ons.

24 februari 2019

Goed nieuws, Noa is loops! Het is onze planning dat ze in deze loopsheid gedekt gaat worden. Zodra alles een feit is, maken we meer bekend.

4 november 2018

Wat een dag !!
Vandaag met Jade V. Erve De Rieste en Marrondales India naar de Internationale dogshow Bleiswijk geweest. 
Daar kreeg Jade een 1U in de jeugd klasse. 💕 
Marrondales India kreeg een 1U in de open klasse, werd beste teef CAC - CACIB en daarna ook nog eens BOB (Best of Breed).
Uiteindelijk werd ze ook nog eens BIG2 (Best In Group 2 van rasgroep 4).
En als kers op de taart is ze hiermee nu NEDERLANDS KAMPIOEN. 💕 
Keurmeester : Mw.M.Gadolin. ( SE )

3 februari 2018

Vandaag naar de show in Eindhoven geweest met Marrondales Once in a Lifetime. Het werd een leuke en succesvolle dag! Ze stond ingeschreven in de Open Klasse teven en behaalde daar tussen 8 ingeschreven honden 1 Uitmuntend. Vervolgens werd ze ook nog Beste Teef en kreeg dus CAC en CACIB. Het mooiste van alles is dat ze met dit mooie resultaat nu ook Nederlands Kampioen is geworden! Ze was al Nederlands Jeugdkampioen. We zijn ontzettend blij en trots op onze mooie Noa!

24 juli 2017

Ons eerste nestje is geboren! Kijk op de puppypagina voor meer informatie!