Hoe het begon

Onze eerste drie hondjes waren kortharige jack russels, leuke levendige hondjes. Toen de eerste twee wegens ouderdom overleden waren en we er weer een hondje bij wilden, zodat de overgebleven jack russel niet alleen zou zijn, viel de keuze op een teckel. We hadden al vaker in de buurt een teckel zien lopen en vonden het zo'n grappig hondje, dat we besloten om nu de overstap op teckels te gaan maken.

Via het internet kwamen we uit in Hummelo bij kennel Marrondale, om te kijken naar een fraaie rode reu, Marrondales Givenchy. We waren meteen verliefd en besloten dat hij onze eerste teckel zou worden. De eerste ervaringen met hem waren zo positief, dat we er een jaar later weer een teckel bij kochten, Marrondales Marijn.

Het gezegde "eenmaal een teckel altijd een teckel" herkenden we snel. Twee jaar later deed het eerste teefje haar intrede, Marrondales Once in a Lifetime (Noa). Een heerlijk pittig ding die de reuen goed onder de duim heeft.

We waren inmiddels al vele malen meegeweest naar shows en kregen nu zelf ook de smaak te pakken. We zijn met Noa begonnen en ze is inmiddels Nederlands Jeugdkampioen!

Nog geen jaar later kregen we de kans om de moeder van Noa erbij te krijgen, Marrondales India. Twee handen op een buik met haar dochter Noa, ze lijken enorm op elkaar en maken samen de dienst uit tegen de reuen, erg hilarisch.

Nu, in 2017, zijn we weer een stapje verder en hebben we ons eerste nestje gefokt. De pups zijn geboren op 24 juli 2017 en nu in volle ontwikkeling. Kijk op onze puppy pagina en geniet met ons mee!